Regály a regálové systémy

KREDIT SK - REGALSISTEM, s.r.o.

Autor: KREDIT SK - REGALSISTEM, s.r.o.

Regály a regálové systémy na mieru – profesionálne riešenie skladových a produktových regálov pre obchody, sklady, firemné prevádzky, autoservisy,…

Viac o autorovi

Regály a regálové systémy na mieru – profesionálne riešenie skladových a produktových regálov pre obchody, sklady, firemné prevádzky, autoservisy, archívy. Ako vo všetkých oblastiach biznisu, aj pri výbere regálových systémov sa oplatí pri zariaďovaní obchodu alebo skladu spoľahnúť na profesionálov. Spoločnosť KREDIT SK – REGALSISTEM s.r.o. je dlhoročným špecialistom na návrh a kompletnú výstavbu regálových systémov pre logistické strediská ale aj pre menšie firmy.


Základom sortimentu regálových systémov sú klasické policové regály, paletové regály, ale aj konzolové regály na uskladnenie tyčových alebo plošných materiálov naprojektované presne podľa potreby klienta. Špecialitou sú mobilné regály pohybujúce sa po koľajniciach osadených v podlahe. Mobilné policové, paletové alebo konzolové regály prinášajú do oblasti využitia skladovacích priestorov úplne nové možnosti. Mobilné policové regály sú posuvné po koľajniciach aj manuálne – ručnou silou, pri rozmerných paletových a konzolových regáloch sa inštalujú elektromotory.

 

V ponuke samozrejme nechýbajú ani obchodné regály ako ich poznáme z predajní. Vďaka neuveriteľnej variabilite komponentov sú obchodné regály prispôsobiteľné prakticky pre všetky typy produktov od potravín až po elektro. Pre skutočne rozsiahle skladové priestory – typicky v priemysle a logistike – sú k dispozícii komplexné poschodové sklady a medziposchodia na mieru. Ponuka regalsistem.sk však týmto ani zďaleka nekončí. K regálovým a skladovým systémom je možné dohodnúť si na mieru výrobu oceľových konštrukcií, pojazdné vozíky, skrine so zásuvkami, plastové prepravky, oceľové stoly a iné skladové doplnky.